GH Hoveniers & Tuinstyling

doordachte ontwerpen van ons, veel tuinplezier voor u!

Zoeken

facebook logo

Gerealiseerd

 
Wij verzorgen ook de aanleg en het onderhoud van uw groene omgeving. Het aanleggen en onderhouden van groen in de openbare ruimte gaat een steeds groter deel uitmaken van onze activiteiten. Zo hebben wij al voor een aantal gemeentes op het eiland groenwerkzaamheden uitgevoerd (Hellevoetsluis, Spijkenisse, Geervliet, Heenvliet) maar ook verder weg hebben wij al diverse projecten gedaan (Etten-Leur, Bergen op Zoom, Zierikzee). Dit veelal voor aannemersbedrijf Lindeloof BV uit Hellevoetsluis.

Groenvoorziening1

Voor deze opdrachtgever onderhouden wij ook camping de Quack in Hellevoetsluis, een aantal scholen op Voorne-Putten en in Hellevoetsluis diverse gemeenteobjecten. Voor de gemeente Hellevoetsluis voeren wij ook het groenonderhoud in de Vogelbuurt in Hellevoetsluis uit.

Het groenonderhoud in de openbare ruimtes is inmiddels op veel plaatsen geminimaliseerd, vooral door de bezuinigingen gaat de kwaliteit van het groenonderhoud achteruit. Om een mooie groene leefomgeving te creƫren is het van belang dat het onderhoud hiervan op een acceptabel niveau ligt. Gedegen vakkennis op dit vlak is hiervoor dan ook van essentieel belang, GH Hoveniers heeft deze vakkennis in huis en kan dit omzetten in een verantwoorde groene leefomgeving. Natuurlijk geld bovenstaande ook voor de buitengebieden, op een ander niveau is het onderhoud van groen ook hier van essentieel belang, waarin voor beide kanten natuurlijk ook een stuk veiligheid meespeelt in de openbare ruimte, denk hierbij aan het overzichtelijk houden van kruisingen of begaanbaar houden van bijvoorbeeld brandpaden of vluchtroutes.

Aanleg

Zij en achtertuin Spijkenisse

Douglas schutting

Betonschutting Hellevoetsluis

Renovatie

Achtertuin Hellevoetsluis

Voortuin

Renovatie Hellevoetsluis, 2015

OB1OB2OB3