GH Hoveniers & Tuinstyling

doordachte ontwerpen van ons, veel tuinplezier voor u!

Zoeken

facebook logo

Gerealiseerd

 

De aanleg van uw tuin kan bestaan uit vele diverse werkzaamheden die uiteindelijk moeten resulteren in een geheel, uw droomtuin. Alles begint uiteindelijk met de bodem, die op de juiste manier bewerkt moet worden om tot een goed resultaat te komen, komt er bestrating te liggen, een mooi strak gazonnetje, of een mooie border. Ieder afzonderlijk deel van de tuin vraagt een aparte bewerking van de bodem of grond.

Daarnaast wordt er meer en meer “gebouwd” in de tuin. Door het ontstaan van de tuin als verlengstuk van de huiskamer, wil men vaak ook de mogelijkheid hebben om tijdens een buitje toch lekker te genieten van de tuin. Vroeger plaatste men een afdakje, maar tegenwoordig is dit een terrasoverkapping of veranda die niet alleen functioneel moet zijn maar ook de uitstraling moet hebben die bij de tuin en zijn omgeving past. De erfafscheiding heeft in de loop der jaren ook een flinke ontwikkeling doorgemaakt en vraagt door de diverse uitvoeringen ook meer en meer kennis van bodem en omgeving.

Wat in de tuin natuurlijk niet vergeten mag worden is het groen. Want een tuin zonder beplanting is als een auto zonder motor! Beplanting zorgt ervoor dat een tuin leeft, dat hij afwisselende gezichten heeft en zich daarmee aanpast aan de seizoenen. Bij een juiste inrichting kan er jaarrond genoten worden van het groen in de tuin. Groen zorgt uiteindelijk ook voor rust in de tuin en zorgt ervoor dat de tuin een plaats wordt om te onthaasten en even alles te vergeten en te genieten van uw tuin.Aanleg1

De aanleg van uw tuin kan natuurlijk gebeuren op basis van ons ontwerp, maar bent u zelf creatief dan kunt u natuurlijk ook zelf aan de slag om een ontwerp te maken aan de hand waarvan wij een offerte kunnen maken. Waar u ook voor kiest wij doen ons best om uw tuin te maken tot wat u voor ogen heeft, hiervoor maken wij natuurlijk vrijblijvend offerte voor het geheel zodat u op het eind niet voor verrassingen komt te staan. Natuurlijk is het belangrijk om tijdens het traject van aanleg veel contact te houden over de voortgang, zodat we zeker weten dat alles naar wens verloopt en dat we eventueel aan kunnen passen waar nodig.

Aanleg

Zij en achtertuin Spijkenisse

Douglas schutting

Betonschutting Hellevoetsluis

Renovatie

Achtertuin Hellevoetsluis

Voortuin

Renovatie Hellevoetsluis, 2015

OB1OB2OB3